B L O G

Tak, budete stavět. Máte pozemek a už víte, jak bude Váš dům vypadat. Ale jakou technologii budete v domě mít? Jak budete dům vytápět? Obešli jste veletrhy, ale moudří z toho nejste? Není čemu se divit. Informací se na Vás hrne ze všech stran tolik, že vyhodnotit je a finálně se rozhodnout vůbec není jednoduché.

Miluju architekturu. Vážně. Občas jsem s tím až otravná, protože někam jedeme a já volám PODÍVEJ SE TEN DŮM, TAM MUSÍME ZASTAVIT! A pak obíhám pozemek, očumuju a fotím...a lidi, co v domě bydlí si musí myslet, že jsem blázen. Nejsem, fakt ne. Jen mě ohromně těší, když vidím krásný dům.

Bývaly doby, kdy to bylo celkem i reálné... ale to bylo období, kdy nikdo moc nestavěl. Hypotéka nebyla pro každého, pozemky byly levné, materiály byly za babku a řemeslníci pracovali v podstatě za teplou polévku.

Často se setkávám s tím, že lidé mají veliká očekávání. Uznávám, že v dnešní době Instagramu a Pinterestu se není čemu divit. Krásné fotografie velikých koupelen nebo obřích šaten... komu by se nelíbilo mít šatnu o velikosti menšího bytu? A k tomu koupelnu s volně stojící vanou a velikým oknem?

Budeme stavět

31.03.2018

Chcete stavět dům. Začnete hledat firmu, případně rovnou hotový projekt na klíč. Buď si vyberete a pak si necháte postavit katalogový dům a nebo jdete jinam - aby Vám předělali projekt, který jste našli - ALE není to ono. A nebo jste nenašli nic, co by přímo Vás oslovilo a tak si necháte poradit.